

Efterårs menu
Portions anrettet forret
Lakse carpaccio med marinade på hvid balsamico
samt små broccolinier på bund af sprød frilice
Med surdejsbørd og saltet smør
Hovedrets buffet
Mør og saftig okseroast med provance krydderi
Hel citrusbagt laks serveres kold, med sauce verte og efterårs grønt
Kartofler vendt med soltørrede tomater, ristede kerner og pesto
Årstidens friske grønne salat
med syltede rødløg og frisk agurk
Klassisk broccolisalat
Tomat salat med mozzarella og friske urter
Portions anrettet dessert i glas
Marinerede skovbær med hvid chokoladecreme og saltkaramel
Fra 30 Pers 349,- pr kuvert
Fra 20-29 kr 399,- pr kuvert
Fra 10-19 kr 449,- pr kuvert

Det praktiske ved Efterårs menuen
Bestilling og afhentning
Med Brammers Menuer kan du nemt bestille mad til dit selskab.
Menuen skal bestilles senest 7 hverdage før festen.
Og kan bestilles igennem formularen på hjemmesiden, og på tlf. 29808686 eller på MB@festmad.dk
Vær opmærksom på, at en ordre ikke er gyldig før du har modtaget en ordre bekræftelse.
Afhentes i køkkenet på Belvederevej 33a, 3000 Helsingør indenfor det aftalte tidspunkt som står på ordre bekræftelse.
Du kan holde lige foran køkkenet.
Levering er også muligt se priser på levering her
Sådan kommer Efterårs menuen
Buffet
Kødet leveres varmt i varme kasser.
Kødet skæres i tynde skiver ved servering. (Husk fade, kniv og tagtøj til kødet)
Salater kommer flot anrettet i skåle/fade lige til at sætte på buffeten.
Forret og dessert
Forret leveres færdiganrettet på fad, og skal kun tages over på egen service når i skal spise.
Desserten leveres færdiganrettet på Brammers service skal opbevares på køl indtil servering.
Allergener og kosthensyn
Hos Brammers Menuer laver vi alt fra bunden – og vi ved, hvad der er i maden. Har du allergier eller særlige kosthensyn, hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige. Kontakt os, så sender vi en komplet oversigt over allergener i vores retter.
Tilbagelevering af service
Ved lån af service, fade, kasser, varmekasser osv. fra Brammers Menuer i forbindelse med catering, skal det altid leveres tilbage intakt og rengjort senest 3 hverdage efter modtagelse.
Afleveres service ikke rengjort pålægges et gebyr på DKK 50,- pr kuvert
Service kan afleveres hele døgnet på vores adresse.
Det er også muligt at bestille afhentning
efter endt fest.
Se mere her afhentning af service

Hvem står i køkkenet ?
Brammers Menuer
Mad ud af huset af Michael Brammer
Jeg laver mad til enhver anledning, det kan være
små lækre anretninger, store flotte buffeter, 3 retters menu, privat dining eller en skræddersyet menu - det er helt op til dig.
Med min bagrund som køkkenchef fra restauranter i Nordsjælland, min gastronomiske kunnen og familien Brammer ved min side, gør at Brammers Menuer kan levere mad som virkelig kan imponere dine gæster.
Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak, hvis du mangler Mad ud af huset til dit arrangement.
Jeg laver God mad - Gode mængder - Gode Priser
Med venlig hilsen
Michael Brammer / Brammers Menuer













