top of page

Brammers personale

Skal du bruge en kok eller serveringspersonale til din fest?

Hos Brammers Menuer har du mulighed for at tilkøbe erfarne og pålidelige kokke og serveringspersonale, der kan sikre, at dit arrangement forløber gnidningsfrit –

og at maden præsenteres og serveres med den kvalitet og ro, som festen fortjener.

Vores kokke
Vores dygtige kokke sørger for, at maden bliver serveret varm og velsmagende.

De kan:

  • Fylde op og holde buffet og fade indbydende

  • Tranchere kød til buffet

  • Præsentere menuen for gæsterne

  • Anrette tallerkener ved portionsanretning

Vores serveringspersonale
Vi kan også hjælpe med venligt og erfarne serveringspersonale, som bla:

  • Dækker bord og gør klar

  • Serverer mad og drikke

  • Brygger kaffe og rydder af

Priser

Kok
Op til 4 timer: 1.500 kr.
Efterfølgende tid: 185 kr. pr. påbegyndt halve time

Serveringspersonale
Op til 4 timer: 1.500 kr.
Efterfølgende tid: 185 kr. pr. påbegyndt halve time

Bemærk:
Afregning sker direkte med personalet på dagen.

Er du i tvivl, om du har brug for personale til dit arrangement?
Ring til os eller send en besked – så vejleder vi dig gerne, så du får den bedst mulige fest.

Hvor meget personale har jeg brug for?

Det kan være svært at vurdere, hvor mange kokke og serveringsdamer man har brug for til en fest – især hvis man ønsker, at alt skal forløbe glat og gæsterne få en god oplevelse. Her får du vores anbefalinger baseret på mange års erfaring.

Buffetservering:

Ved buffet står gæsterne selv for at tage maden, men der skal stadig holdes styr på opfyldning, ryddelighed og servering af drikkevarer og kaffe.

Vores anbefaling:

  • Op til 25 gæster: 1 serveringsdame

  • 25-45 gæster: 2 serveringsdamer

  • Over 45 gæster: 2-3 serveringsdamer + 1 kok

 

Tallerkenservering:

Ved portionsanretning skal maden anrettes og bæres ud, hvilket kræver mere personale for at sikre en smidig og varm servering.

Vores anbefaling:

  • Op til 15 gæster: 1 serveringsdame + 1 kok

  • 15-30 gæster: 2 serveringsdamer + 1 kok

  • 30-45 gæster: 3 serveringsdamer + 1 kok

  • Over 45 gæster: Kontakt os – vi laver en individuel vurdering

Husk:
Det er vigtigt, at der er nok hænder til at tage sig af både servering, afrydning og gæster – især hvis I selv gerne vil læne jer tilbage og nyde festen.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for?
Så skriv eller ring – vi rådgiver dig gerne, så du får præcis det setup, der passer til din fest.

Brammers Menuer

I Bjergegade

Bjergegade 3a

3000 Helsingør

Tlf. 29 80 86 86

Mail: mb@festmad.dk

Cvr. 38224247

Mad ud af huset nordsjælland, catering nordsjælland

Åbningstider i Bjergegade:

Mandag: Kun catering

Tirsdag: 9:30 - 15.30

Onsdag: 9:30 - 15.30

Torsdag: 9:30 - 15.30

Fredag: 9:30 - 15.30

Lørdag: Kun catering

Søndag: Kun catering

Mad ud af huset nordsjælland, Catering Nordsjælland, Brammers Menuer
  • Facebook
  • Instagram

Brammers Menuer

Belvederevej 33a

3000 Helsingør

Tlf. 29 80 86 86

Mail: mb@festmad.dk

Cvr. 38224247

Mad ud af huset nordsjælland, catering nordsjælland

Åbningstider på Belvederevej:

Mandag: 9 - 17.30

Tirsdag: 9 - 17.30

Onsdag: 9 - 17.30

Torsdag: 9 - 17.30

Fredag: 9 - 17.30

Lørdag: Kun catering på Bjergegade

Søndag: Kun catering på Bjergegade

bottom of page