

3-Retters menu
Forret
Koldrøget lækker laks
Med hjerte salat, rygeost creme, frisk agurk og rugflager
Eller
Okse carpaccio
Med trøffelmayo, urtesalat og vesterhavsost
Hovedret - som share food
Rosastegt oksemørbrad med peber blanding
Små smørristede kartofler, gulerods puree,
marinerede stegte grøntsager
og Brammers krydder sauce
Til hovedretten kommer der også en frisk lækker salat lavet efter sæsons udvalg med dressing
Brammers surdejsbrød & saltet smør
Dessert
Brammers Citron dessert
Lemon curd - karamelcreme, friske bær og brændt hvid chokolade
Eller
Chokolade Bombe
Med bærsorbet, friske bær og æble crumble
Pris per. person 365kr.
Fra 4 personer
(Ved 4 til 9 personer kommer oksemørbrad som bøffer, og skal lunes efter anvisning)

Det praktiske omkring 3-Retters menu
Bestilling og afhentning
Med Brammers 3-Retters menu, kan du nemt bestille mad til dit selskab fra 4 kuverter. Menuen skal bestilles 7 hverdage før, og kan bestilles igennem formularen på hjemmesiden, eller på MB@festmad.dk
Vær opmærksom på en ordre ikke er gyldig før du har modtaget en ordre bekræftelse.
Afhentes i køkkenet på Bjergegade 3A, 3000 Helsingør indenfor det aftalte tidspunkt som står på ordre bekræftelse.
Levering er også muligt se priser på levering her
Allergener og kosthensyn
Hos Brammers Menuer laver vi alt fra bunden – og vi ved, hvad der er i maden. Har du allergier eller særlige kosthensyn, hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige. Kontakt os, så sender vi en komplet oversigt over allergener i vores retter.
Sådan kommer 3-Retters menu
Forret og dessert
Leveres færdiganrettet.
Desserten skal opbevares på køl indtil servering.
Hovedretten
4-9 personer:
Oksemørbrad kommer skåret som forstegte bøffer, og skal lunes efter anvisning.
Tilbehør samt sauce skal varmes efter anvisning på den medfølgende vejledning.
Salat kommer anrettet på Brammers service, klar til at sætte på bordet.
Forret og dessert kommer portionsanrettet på Brammers service, klar til at sætte på bordet.
Fra 10 personer:
Forret og dessert kommer portionsanrettet, klar til at sætte på bordet.(skal opbevares på køl)
Kødet, samt kartofler leveres varmt i varme kasser.
Kødet skæres i tynde skiver ved servering. (Husk fade, kniv og tagtøj til kødet)
Gulerodspuré og grønsager skal blot i en varm ovn på 150C i ca 15-20 min
Saucen hældes i en gryde og lunes ved svag varme inden i skal spise. (husk sauce kander til saucen)
Salat kommer anrettet på Brammers service, klar til at sætte på bordet.
Tilbagelevering af service
Ved lån af service, fade, kasser, varmekasser osv. fra Brammers Menuer i forbindelse med catering, skal det altid leveres tilbage intakt og rengjort senest 3 hverdage efter modtagelse.
Afleveres service ikke rengjort pålægges et gebyr på DKK 50,- pr kuvert
Tilbagelevering af service aftales ved bestilling.
Det er også muligt at få afhentning
efter endt arrangement.
Se mere her afhentning af service

Hvem står i køkkenet ?
Brammers Menuer
Mad ud af huset af Michael Brammer
Jeg laver mad til enhver anledning, det kan være
små lækre anretninger, store flotte buffeter, 3 retters menu, privat dining eller en skræddersyet menu er helt op til dig.
Med min bagrund som køkkenchef fra restauranter i Nordsjælland, og min gastronomiske kunnen og familien Brammer ved sin side, gør at Brammers Menuer kan levere mad som virkelig kan imponere dine gæster.
Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak, hvis du mangler Mad ud af huset til dit arrangement.
Jeg laver God mad - Gode mængder - Gode Priser
Med venlig hilsen
Michael Brammer / Brammers Menuer